Kolekcja: Grzyby
Od chrupiących grzybów mun, przez aromatyczne shiitake i delikatne enoki, aż po grzyby marynowane – wszystkie one odgrywają ważną rolę w kuchni azjatyckiej. Nadają bulionom głębi, wzbogacają smażone dania, są doskonałym dodatkiem do ramenów, sałatek czy pierożków, a w marynowanej formie świetnie sprawdzają się jako przekąska lub składnik bento.
-
INAKA Grzyby Tongo Shiitake 200 g
Dostawca:InakaCena regularna 49,00 zł PLNCena regularna -
Grzyby Shitake Ajitsuke w Słodkim Sosie Sojowym 500 g
Dostawca:YaokiCena regularna 29,80 zł PLNCena regularna -
KUCHNIE ŚWIATA Grzyby Słomkowe w zalewie 425 g
Dostawca:Kuchnie ŚwiataCena regularna 11,50 zł PLNCena regularna -
TENGU Nameko Mushrooms / Gotowane grzyby Nameko w wodzie 400 g (200 g)
Dostawca:TenguCena regularna 39,90 zł PLNCena regularna